Leiderschap

Aan het hoofd van The Lighthouse Fellowship staat Jezus en Hij heeft van Frank en Hadassa de hoofd voorgangers en stichters gemaakt . Zij leiden het geweldige team hier in Lighthouse en zaaien in de volgende generatie.
Frank Ernst

Frank Ernst

Senior Pastor

Frank verhuisde in 2004 vanuit Duitsland naar Antwerpen en is de oprichter van DE VLAM VZW een organisatie dat pioniert met kinderdagverblijven met een Christelijke concept in vlaanderen. Hij is ook de oprichter van Lighthouse Fellowship en leidt de kerk samen met zijn vrouw Hadassa. Hij is de trotse vader van 3 kinderen, aanbiddingsleider en een liefhebber van de Italiaanse keuken. Frank maakte 10 jaar deel uit van de “Jesus Freak Movement” inDuitsland en heeft verschillende kerken opgestart en geleid. Daarnaast is hij de co-auteur van 2 boeken (“vom Leben eben”; “10 years after”) en de schrijver van verschillende aanbiddingsliederen. Frank heeft een echte passie voor het ontdekken van het potentieel binnen God Zijn kinderen en hij gelooft dat de lokale kerk bedoelt is om relevant en levend te zijn.

Hadassa Ernst

Hadassa Ernst

Pastor

Hadassa is geboren in België. Ze trouwde met Frank in 2008 en samen hebben ze 3 kinderen. Ze werkt enkele uren per week als leerkracht godsdienst voor jongeren en jongvolwassenen. In Lighthouse overziet ze het intercessieteam en de Kids Church. Ze houdt van lekker eten, (met name Italiaans) en van lezen; van de lokale gemeente en van jonge vrouwen zien groeien in God-centered leiderschap en hun plaats in het Koninkrijk zien innemen. Haar hart gaat ook uit naar sterke, gezonde relaties en solide gezinnen. Als ze één ding kon veranderen, zou iedereen deel zijn van zo’n familie en die nog sterker maken.