ONS HISTORY

Januari 2009

We gingen begin 2009 van start als een huiskerk. Pastor Robert Baxter / Assemblee Chretienne du Bon Berger Paris en Pastor Kyle Holland / Cornerstone Christian Fellowship Dublin, beiden vertegenwoordigers van Horizon International, baden met Frank en Hadassa voor de start van een nieuwe kerk in Antwerpen. Een groep mensen kwam wekelijks samen om hun leven te delen, samen te bidden en in de Bijbel te lezen. Een droom die werkelijkheid werd!

 

 

Juni 2009

All nations together in Antwerp (ANTIA), voegde zich bij onze kleine groep en Reijo Nevalainen werd deel van het team. We lanceerden maandelijkse evangelisatie- avonden en noemden die  ‘Lighthouse Cafe’. De naamLighthouse Fellowship Antwerpen kwam pas later.

 

 

 

Augustus 2010

Voor we het goed en wel beseften, waren we Frank en Hadassa’s living in Berchem ontgroeid! We verhuisden naar een kleine studio acter een garage in Frank en Hadassa’s nieuwe huis in Hoboken.

 

 

 

 

April 2012

De Fellowship was tot op 35 mensen gegroeid. Dus tijd om weer te verhuizen – deze keer naar Paul en Britney’s living in Antwerpen.

 

 

 

 

November 2012

Lighthouse Fellowship groeide tot 60 leden. Het is officieel gelukt! We huurden ons eerste kerkgebouw in de Kronenburgstraat 94 in hartje Antwerpen.

Juli 2014

Yes! Frank en Hadassa werden officieel bevestigd en ingezegend als senior leiders door Pastor Robert Baxter van Assemblee Chretienne du Bon Berger Paris.

Juni 2016

We hadden maandenlang gebeden voor een nieuw kerkgebouw! En in juni 2016 verhuisden we naar de Leeuwlantstraat 92 in Deurne. De Fellowship bracht podcasts uit en groeide tot op 100 leden.

Januari 2019

We groeiden uit dit gebouw hier in Deurne, we bidden nu voor een nieuwe plaats! We bereikten de kaap van 130 leden, zagen de diversiteit vergroten, en mochten 9 Iraanse vluchtelingen dopen afgelopen jaar!

September 2019

We verhuisden officieel naar het Jef Huygh Theater. Op verplaatsing kerk houden is de nieuwe uitdaging!

Dit is niet het einde van het Verhaal

Er komen nog grotere dingen …