Brotherhood & Sisterhood

Als mannen hebben we soms gewoon een vuurtje nodig, bier, iets lekkers om te eten en goed gezelschap. Een plek waar we gewoon samen kunnen komen en als jongens samen groeien om echte mannen te zijn waarvoor we zijn gemaakt. We zijn allemaal ook geroepen om priesters van ons huis en vertegenwoordigers van God te zijn. We zullen ook nadenken over wat het is om een ​​mannelijke vertegenwoordiger van God te zijn.

 

Onze brotherhood bijeenkomst zal elke derde woensdag plaatsvinden, om de andere maand doorheen het jaar. Er zijn verschillende activiteiten en evenementen, waar we je van op de hoogte zullen houden.

Iedere vrouw, single of getrouwd, is geroepen om een priester te zijn van haar huis als een beelddrager van God. Naar de wereld toe mag zij tussen God en de mensen staan, om mensen naar Hem te doen kijken. Kom en maak contact met andere vrouwen terwijl we praten en nadenken over wat het is om een ​​godvruchtige vrouw te zijn en hoe we elk kunnen groeien in onze functie.

 

Onze Sisterhood evenementen vinden elke derde woensdag plaats, om de andere maand, doorheen het jaar. We komen samen om elkaar op te bouwen en God samen te ontmoeten. Samen kunnen we groeien in volledig en vol vuur te leven in Zijn vrede en wijsheid.

We zullen al onze broederschaps- en zusterschapsbijeenkomsten aankondigen tijdens onze zondagsdiensten en op onze sociale media. Volg ze om te zien wanneer de volgende bijeenkomst plaatsvindt!