Wordt deel van een team

Maak een verschil door te dienen!

DIENEN BIJ LIGHTHOUSE

Al onze teams hebben ruimte om te dienen en zijn een geweldige plek voor discipelschap en verbinding met anderen in de kerk! Het is een geweldige manier om zijn huis te helpen bouwen en te groeien in je geloofswandel! Je kunt de hele lijst bekijken op de knop hieronder!

Specifieke hulp

We hebben ook specifieke rollen en functies waarbij we altijd een helpende hand kunnen gebruiken – kijk hieronder voor de details en neem contact met ons op als je geïnteresseerd bent.

Café vrijwilliger

Ons café in het hart van de stad is een geweldige plek om de stad te bereiken. Hetzij door een kopje koffie te schenken of een praatje te maken met de mensen in het café, hetzij door gewoon een cake te bakken. Er zijn genoeg manieren om Gods koninkrijk te bouwen en een verschil te maken.

Assistent sociale media

Ben jij iemand die graag schema’s en plannen maakt of die gewoon graag posts maakt op sociale media? Hier bij Lighthouse hebben we veel sociale media kanalen en het is een geweldige manier om het evangelie uit te dragen in de wereld van vandaag.

Grafisch ontwerper

Hou je van ontwerpen en werken met programma’s als Canva of photoshop? Wij zoeken iemand die ons een paar uur per week kan helpen met het maken van ontwerpen voor banners en advertenties!

Binnenkort - Kantooradministratie

Houdt u van administratie en organisatie? Dan is dit de juiste plek voor jou! Alle organisaties lopen soepel als er een goede administratie is en nu we de kerk en het café uitbreiden is er meer administratie te doen en zijn we op zoek naar vrijwilligers die ons kunnen helpen!

Kom en doe mee

MAN – VRIJ
Life Groups!
Kijk op onze leefgroepen pagina voor meer info

Vrijdag
De Tafel – klik hier voor meer info

Zat
18:00 – CIA

ZON
11:00am – Karel Govaertsstraat 53, Antwerpen 2100 Deuren open 10:30

11:00 – 1st & 3rd Zondagen – Vlasmarkt 30, 2000
Deuren open 10:00

Meer informatie nodig?

Wees niet verlegen. Laat het ons weten als je vragen hebt!

Blijf op de hoogte!

Voor de laatste informatie over wat er gebeurt volg ons op social media! Het is gratis en gemakkelijk, ook is het een geweldige manier om met ons te communiceren via DM’s en tags!