OVER ONS

 

 

Welkom!

Deel worden van een kerk kan heel afschrikwekkend lijken wanneer je niet weet waar je aan begint. Daarom voorzien wij een online worshop, genaamd ‘Foundations’ om je door de belangrijkste zaken van de kerk mee te nemen. Die eindigt in een persoonlijk gesprek waarin je één van onze leiders leert kennen.


Wat kan ik verwachten

Onze dienst op zondag begint om 10u45 met een warm welkom en een hete kop verse koffie!

Meer dan gewoon een reden om samen te komen is het een manier om nieuwe mensen te leren kennen en elkaar echt te ontmoeten. Onze diensten zijn gericht op God, op zoek naar een ontmoeting met Hem. Er is aanbidding, een preek en gebed. We doen om de 6-8 weken samen de communie, omdat we de meeste weken ook thuis samenkomen voor de communie.

Onze diensten zijn op dit moment tweetalig, dus zowel Nederlands- als Engelstaligen zijn altijd hartelijk welkom! Ons doel is om ervoor te zorgen dat u zich direct thuis voelt. Ons team en onze vertalers zijn erop gericht om de service begrijpelijk en boeiend te maken voor iedereen, ongeacht de sterkte van je Engels of Nederlands. Als je dit kunt begrijpen, zit je goed! Kinderen tussen 4 en 12 jaar zijn welkom in onze Kids Church en kunnen daar genieten van een leuk en interactief kinderprogramma dat geleid wordt door ons toegewijde kids team!

Ouders met kleintjes tussen 0 en 3 jaar zijn welkom in ons “Bubbels” plekje dat een veilige omgeving biedt, evenals leuke uitnodigende speeltjes en materiaal voor de kleintjes en een groot scherm waarop de hele dienst wordt uitgezonden.
Moeders die borstvoeding geven, kunnen gebruik maken van ons nursery hoekje waar ook een verschoontafel, vochtige doekjes en luiers voorzien worden.

We hebben ook een geloofsverklaring beschikbaar voor wie op zoek is naar een diepere kijk op onze theologie. Je kunt hier echter meer van vinden tijdens foundations! (Hieronder kun je hier meer over lezen!)

Connect met ons!

VIND ONS

Theatre Campus

Hoboken Campus

Lighthouse Cafe

NIEUW IN ONZE KERK

Foundations

Welkom bij Lighthouse! Dit is ons foundatins programma voor degenen die meer willen weten over de kerk en het team. We willen je graag leren kennen en met je in contact komen. Om met onze nieuwe stappen te beginnen, kun je op de eerste zondag van de maand na de dienst in het theater bij een van ons team komen.

Samen door het leven gaan

Echte levensverandering gebeurt binnenin de context van relaties! We hebben elkaar nodig voor steun, bemoediging en fellowship – we zijn simpelweg niet gemaakt om alleen te wandelen.

De introductie van het belang van Life Groups en de krachtige ervaring van The Table geeft je de mogelijkheid om jouw omgeving voor spirituele groei te vinden en verwelkomt je in onze fellowship.

Functies en Gaven

Begrijp hoe je ineen zit als een persoon en ontdek jouw doel binnenin God Zijn koninkrijk!

De twee belangrijkste dagen in je leven zijn de dag dat je geboren bent en de dag dat je ondekt waroom. – Mark Twain

Bouw met ons mee!

We zijn geroepen om een verschil te maken in de wereld! We nodigen je uit om een deel te worden van ons team en samen met ons de kerk te bouwen. Dit gebasseerd op jouw persoonlijkheid en idividuele gaven, wordt een deel van een team en wordt een deel van iets dat groter is dan jezelf. Op het einde van stap vier willen we samenzitten met jou en samen de resultaten interpreteren om jou perfecte plaats te vinden in één van onze teams!

Ons Team

Om de grootste impact te hebben als kerk hebben we een aantal geweldige leiders. Elkeen van hen overziet een onderdeel van de kerk en zorgt ervoor dat andere kunnen deelnemen aan het bouwen van God’s koninkrijk met ons!

Frank & Hadassa Ernst

Senior voorgangers van de VZW

Callum & Rianne Adams

Hoofd Voorgangers

Joseph & Ansellia Pieterse

Diakenen & Life Group Voorganger

Simon & Narissa

Diakenen

Nelle Verbruggen

Jeugd Voorganger

Benjamin & Tadu

Diakenen

Maurits & Fiorella Van Rees

Maurits & Fiorella Van Rees

Diakenen & Kidz Kerk Voorganger

Kom en doe mee

MAN – VRIJ
Life Groups!
Kijk op onze leefgroepen pagina voor meer info

Vrijdag
De Tafel – klik hier voor meer info

Zat
18:00 – CIA

ZON
11:00am – Karel Govaertsstraat 53, Antwerpen 2100 Deuren open 10:30

11:00 – 1st & 3rd Zondagen – Vlasmarkt 30, 2000
Deuren open 10:00

Meer informatie nodig?

Wees niet verlegen. Laat het ons weten als je vragen hebt!

Blijf op de hoogte!

Voor de laatste informatie over wat er gebeurt volg ons op social media! Het is gratis en gemakkelijk, ook is het een geweldige manier om met ons te communiceren via DM’s en tags!