zondag diensten

Welkom!

Er is iets bijzonders wanneer we samenkomen om Jezus te aanbidden; of het nu in de grote locatie van het Jef Huygh theater is, in een kleinere campus, of zelfs in onze huizen. We willen een volk zijn met Jezus als centrum, hoe groot of klein de samenkomst ook is. Kom langs en ervaar een levengevende en hedendaagse kerk in Antwerpen.

Wat te verwachten

Onze dienst op zondag begint om 10u45 met een warm welkom en een hete kop verse koffie!

Meer dan gewoon een reden om samen te komen is het een manier om nieuwe mensen te leren kennen en elkaar echt te ontmoeten. Onze diensten zijn op dit moment tweetalig, dus zowel Nederlands- als Engelstaligen zijn altijd hartelijk welkom! Ons doel is om ervoor te zorgen dat u zich direct thuis voelt.

Om 11 uur starten we met een tijd van lofprijs en aanbidding, gevolgd door een 30 minutenlang woord met goede meenemers om uit te pakken en toe te passen! Kinderen tussen 4 en 12 jaar zijn welkom in onze Kids Church en kunnen daar genieten van een leuk en interactief kinderprogramma dat geleid wordt door ons toegewijde kids team! Ouders met kleintjes tussen 0 en 3 jaar zijn welkom in ons “Bubbels” plekje dat een veilige omgeving biedt, evenals leuke uitnodigende speeltjes en materiaal voor de kleintjes en een groot scherm waarop de hele dienst wordt uitgezonden. 

Moeders die borstvoeding geven, kunnen gebruik maken van ons nursery hoekje waar ook een verschoontafel, vochtige doekjes en luiers voorzien worden.

Our Covid Regulations

Alle informatie is gebaseerd op de huidige richtlijnen. Het kan aangepast worden zodra de regels en richtlijnen veranderen.

RSVP voor Zondag - 2021

 

Om de actuele maatregelen goed op te volgen is het van belang dat iedereen die op zondag aanwezig zal zijn geregistreerd is. Wil je komen (wanneer dat weer mag) registreer je dan zeker. Dit geldt voor iedereen die aanwezig zal zijn dus ook kinderen en babies. Je kan de kalender gebruiken om je in te schrijven voor al onze evenementen!

Vindt Ons

Theatre Campus

Kerk Bureau

Kom en doe mee met ons

MON – FRI
Life Groups! - klik hier voor meer informatie

SAT
18:00 - CIA
20:00 - Follow

 SUN
11:00am -Karel Govaertsstraat 53, Antwerpen 2100

 

Heb je meer informatie nodig?

Aarzal niet. Laat het ons weten als je vragen hebt!