Zondag Diensten

Welkom!

Er is iets bijzonders wanneer we samenkomen om Jezus te aanbidden; of het nu in de grote locatie van het Jef Huygh theater is, in een kleinere campus, of zelfs in onze huizen. We willen mensen zijn met Jezus in ons midden, hoe groot of klein de samenkomst ook is. Kom langs en ervaar een levengevende en hedendaagse kerk in Antwerpen.

Wat kan ik verwachten

Onze dienst op zondag begint om 10u45 met een warm welkom en een hete kop verse koffie!

Meer dan gewoon een reden om samen te komen is het een manier om nieuwe mensen te leren kennen en elkaar echt te ontmoeten. Onze diensten zijn op dit moment tweetalig, dus zowel Nederlands- als Engelstaligen zijn altijd hartelijk welkom! Ons doel is om ervoor te zorgen dat u zich direct thuis voelt.

Om 11 uur starten we met een tijd van lofprijs en aanbidding, gevolgd door een 30 minutenlang woord met goede meenemers om uit te pakken en toe te passen! Kinderen tussen 4 en 12 jaar zijn welkom in onze Kids Church en kunnen daar genieten van een leuk en interactief kinderprogramma dat geleid wordt door ons toegewijde kids team! Ouders met kleintjes tussen 0 en 3 jaar zijn welkom in ons “Bubbels” plekje dat een veilige omgeving biedt, evenals leuke uitnodigende speeltjes en materiaal voor de kleintjes en een groot scherm waarop de hele dienst wordt uitgezonden. 

Moeders die borstvoeding geven, kunnen gebruik maken van ons nursery hoekje waar ook een verschoontafel, vochtige doekjes en luiers voorzien worden.

Find Us

Theatre Campus

Hoboken Campus

Lighthouse Cafe

 

Come and Join us

MON – FRI
Life Groups!
Check our life groups page for more info
FRI
The Table  – click here for more info
SAT
18:00 – CIA
 SUN
11:00am – Karel Govaertsstraat 53, Antwerpen 2100 Doors open 10:30

11:00 – 1st & 3rd Sundays – Vlasmarkt 30, 2000
Doors open 10:00

Need more information?

Don’t be shy. Let us know if you have any questions!

Stay up to date!

To know the latest information about whats happening follow us on social media! Its free and easy, also its a great way to interact with us through DM’s and tags!