Welkom Thuis

Welcome Home

 

Bezoek LIGHTHOUSEKijk Online

Zijn Huis ⋅ Zijn Volk ⋅ Zijn Koninkrijk

Kerk Leven

CHURCH TABLE!

Er komt weer een kerktafel aan! Kom 29 september naar de Korte Altaarstraat 19, 2018 Antwerpen voor een kerktafel! Het is een geweldige manier om in contact te komen met anderen en samen te eten als een hele kerk! Meld je nu aan om ons te laten weten of je meedoet!

Je kunt doneren aan de tafel of de kosten dekken door ons te geven met het memo “CHURCHTABLE”. Als je niet zeker weet wat het bedrag is, rekenden we de vorige keer 9 euro voor een volwassene en 4 euro voor een kind. Dit is alleen voor degenen die het op hun hart hebben om de tafel te steunen, er is geen vereiste. We kijken ernaar uit om jullie daar allemaal te zien!

Nieuwste berichten

Ben je nieuw hier?

Het concept van een kerk gaat verder dan fysieke gebouwen, bijeenkomsten of evenementen. Het gaat meer om een groep mensen die een gemeenschappelijk geloof delen en ernaar streven om de waarden van Jezus in ons dagelijks leven te belichamen. Deze reis gaat over open en eerlijk zijn, over het erkennen van zowel onze successen als onze tegenslagen. Het is een ruimte waar iedereen wordt geaccepteerd, inclusief fouten en onzekerheden, en waar mensen in contact kunnen komen met anderen die ook de uitdagingen van het leven aangaan. Maar op zoek gaan naar groei en zien hoe Gods doel doel en heelheid in ons leven brengt.

Welkom thuis!

 

 

De Tafel Gids

Ergens mee beginnen kan ongemakkelijk aanvoelen of moeilijk lijken. Daarom willen we jullie toerusten met een handleiding om je wegwijs te maken in The Table. Je wegwijs te maken in The Table. Dit is voor gezinnen, singles en meer. Het draait rond het bouwen van gezonde familieprincipes met Koninkrijk-DNA. We hopen dat we over heel Antwerpen families zullen zien samenkomen die samen eten en het brood breken als één kerk.

Kies uw vertaling

Kom en doe mee

MAN – VRIJ
Life Groups!
Kijk op onze leefgroepen pagina voor meer info

Vrijdag
De Tafel – klik hier voor meer info

Zat
18:00 – CIA

ZON
11:00am – Karel Govaertsstraat 53, Antwerpen 2100 Deuren open 10:30

11:00 – 1st & 3rd Zondagen – Vlasmarkt 30, 2000
Deuren open 10:00

Meer informatie nodig?

Wees niet verlegen. Laat het ons weten als je vragen hebt!

Blijf op de hoogte!

Voor de laatste informatie over wat er gebeurt volg ons op social media! Het is gratis en gemakkelijk, ook is het een geweldige manier om met ons te communiceren via DM’s en tags!