Welkom Thuis

Welcome Home

 

Bezoek LIGHTHOUSEKijk Online

Zijn Huis β‹… Zijn Volk β‹… Zijn Koninkrijk

Kerk Leven

Nieuwste berichten

Ben je nieuw hier?

Het concept van een kerk gaat verder dan fysieke gebouwen, bijeenkomsten of evenementen. Het gaat meer om een groep mensen die een gemeenschappelijk geloof delen en ernaar streven om de waarden van Jezus in ons dagelijks leven te belichamen. Deze reis gaat over open en eerlijk zijn, over het erkennen van zowel onze successen als onze tegenslagen. Het is een ruimte waar iedereen wordt geaccepteerd, inclusief fouten en onzekerheden, en waar mensen in contact kunnen komen met anderen die ook de uitdagingen van het leven aangaan. Maar op zoek gaan naar groei en zien hoe Gods doel doel en heelheid in ons leven brengt.

Welkom thuis!

 

 

De Tafel Gids

Ergens mee beginnen kan ongemakkelijk aanvoelen of moeilijk lijken. Daarom willen we jullie toerusten met een handleiding om je wegwijs te maken in The Table. Je wegwijs te maken in The Table. Dit is voor gezinnen, singles en meer. Het draait rond het bouwen van gezonde familieprincipes met Koninkrijk-DNA. We hopen dat we over heel Antwerpen families zullen zien samenkomen die samen eten en het brood breken als één kerk.

Kies uw vertaling (PDF)

WhatsApp Community

Als kerk zijn we een community en willen we ervoor zorgen dat iedereen in contact kan komen met anderen. En met de vele platforms, leeftijden en nationaliteiten in onze kerk willen we een manier vinden waarop iedereen zich op hetzelfde platform kan engageren. Dus hebben we een community voor de kerk gemaakt waar we aankondigingen plaatsen en onze verschillende teamgroepen hebben, en ook een huiskamer voor gezinnen waar mensen met elkaar in contact kunnen komen.

Kom en doe mee

MAN – VRIJ
Life Groups!
Kijk op onze leefgroepenpagina voor meer informatie

Vrijdag
De Tafel – klik hier voor meer info

Zaterdag
18:00 – CIA

Zondag
11:00am – Karel Govaertsstraat 53, Antwerpen 2100
Deuren open 10:30.
11:00 – 1e 2e & 3e Zondagen – Vlasmarkt 30, 2000
Deuren open 10:00

Meer informatie nodig?

Wees niet verlegen. Laat het ons weten als je vragen hebt!

Blijf op de hoogte!

Voor de laatste informatie over wat er gebeurt volg ons op social media! Het is gratis en gemakkelijk, ook is het een geweldige manier om met ons te communiceren via DM’s en tags!