Welkom Thuis

Welcome Home

 

Bezoek LIGHTHOUSEKijk Online

Zijn Huis ⋅ Zijn Volk ⋅ Zijn Koninkrijk

Kerk Leven

Kerkelijke enquête

Nieuwste berichten

Ben je nieuw hier?

De kerk was nooit gemaakt om te draaien rond gebouwen of evenementen. Het was ontworpen om een netwerk van gelovigen te zijn die ernaar verlangen om beelddragers van Jezus te zijn, hier en nu. Dat betekent op reis gaan en leiding, kracht en hoop uit Gods woord te putten, uit Zijn aanwezigheid en die van elkaar. Dat betekent open en authentiek zijn over zowel onze overwinningen als ons falen. Dat bekent een plaats hebben waar ik welkom ben met al mijn imperfecties en vragen.

Welkom thuis!

 

 

De Tafel Gids

Ergens mee beginnen kan ongemakkelijk aanvoelen of moeilijk lijken. Daarom willen we jullie toerusten met een handleiding om je wegwijs te maken in The Table. Je wegwijs te maken in The Table. Dit is voor gezinnen, singles en meer. Het draait rond het bouwen van gezonde familieprincipes met Koninkrijk-DNA. We hopen dat we over heel Antwerpen families zullen zien samenkomen die samen eten en het brood breken als één kerk.

Kies uw vertaling

Kom en doe mee

MAN – VRIJ
Life Groups!
Kijk op onze leefgroepen pagina voor meer info

Vrijdag
De Tafel – klik hier voor meer info

Zat
18:00 – CIA

ZON
11:00am – Karel Govaertsstraat 53, Antwerpen 2100 Deuren open 10:30

11:00 – 1st & 3rd Zondagen – Vlasmarkt 30, 2000
Deuren open 10:00

Meer informatie nodig?

Wees niet verlegen. Laat het ons weten als je vragen hebt!

Blijf op de hoogte!

Voor de laatste informatie over wat er gebeurt volg ons op social media! Het is gratis en gemakkelijk, ook is het een geweldige manier om met ons te communiceren via DM’s en tags!