Welkom Thuis

Welcome Home
FB PaginaKerk Online

ZIJN HUIS ⋅ ZIJN VOLK ⋅ ZIJN KONINKRIJK

Wat wij doen

Een dienst gemist?

U EERSTE KEER HIER?

De kerk was nooit gemaakt om te draaien rond gebouwen of evenementen. Het was ontworpen om een netwerk van gelovigen te zijn die ernaar verlangen om beelddragers van Jezus te zijn, hier en nu. Dat betekent op reis gaan en leiding, kracht en hoop uit Gods woord te putten, uit Zijn aanwezigheid en die van elkaar. Dat betekent open en authentiek zijn over zowel onze overwinningen als ons falen. Dat bekent een plaats hebben waar ik welkom ben met al mijn imperfecties en vragen.

Welkom Thuis!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The Table Gids

Ergens mee beginnen kan ongemakkelijk aanvoelen of moeilijk lijken. Daarom willen we jullie toerusten met een handleiding om je wegwijs te maken in The Table. Je wegwijs te maken in The Table. Dit is voor gezinnen, singles en meer. Het draait rond het bouwen van gezonde familieprincipes met Koninkrijk-DNA. We hopen dat we over heel Antwerpen families zullen zien samenkomen die samen eten en het brood breken als één kerk.

Kies Jouw Vertaling

English

Nederlands

French – komt binnerkort!

U bent van harte welkom!

MON – FRI
Life Groups! - klik hier voor meer informatie

SAT
18:00 - CIA
20:00 - Follow

 SUN
11:00am -Karel Govaertsstraat 53, Antwerpen 2100 Deuren open 10:30

11:00 - 1 & 3 Zondag - Vlasmarkt 30, 2000
Deuren Open 10:00

Heb je meer informatie nodig?

Aarzal niet. Laat het ons weten als je vragen hebt!

Blijf op de hoogte!

Volg ons op sociale media om op de hoogte te blijven van de laatste informatie over wat er gebeurt! Het is gratis en gemakkelijk, en het is ook een geweldige manier om met ons te communiceren via DM's en tags!