De Tafel

Gods aanwezigheid terug brengen naar ons thuis.

 

Een Priester zijn bij jou thuis.

Ze begrijpen dat voor velen van ons het woord priester een oudbollig woord is en er een Katholieke, soms negatieve connotatie aan vast hangt. Maar we geloven dat het zo is als in de bijbel omschreven wordt, dat iedere gelovige de priester van zijn of haar huis is. We willen jullie graag de bronnen aanreiken en jullie toerusten om de rol van priester bij je thuis op te nemen. Om te begrijpen wat die term priester eigenlijk betekent en hoe het van toepassing is op ons allemaal. God heeft een roeping en een doel voor het leven van eenieder van ons.

Of je nu een single mama bent, deel van een familie of op jezelf woont, je kunt je eraan toewijden om de priester van je huis te zijn en de deur van je huis voor God open te zetten vandaag.

Wat is the Table?

Door jezelf toe te wijden aan je rol als priester van je huis, kies je ervoor om een plaats te creëren waar je God toestaat jou te gebruiken als de geestelijke leider van je huis, je gezin en in je sferen van invloed. Dit zien we wanneer we samen rond de tafel komen met vrienden, alleen, als gezin, singles of een mix daarvan, en we samen het avondmaal vieren en voor elkaar bidden. Daarna meestal gevolgd door een maaltijd. Maar iedereen doet dit op een iets andere manier en we willen jullie aanmoedigen om een manier te vinden die werkt voor jou in jouw situatie. De betekenis en het statement dat je maakt wanneer je rond de tafel samenkomt, is veel belangrijker dan de volgorde die je aanhoudt.

Ik wil meer te weten komen over The Table

The Table Gids

Ergens mee beginnen kan ongemakkelijk aanvoelen of moeilijk lijken. Daarom willen we jullie toerusten met een handleiding om je wegwijs te maken in The Table. Je wegwijs te maken in The Table. Dit is voor gezinnen, singles en meer. Het draait rond het bouwen van gezonde familieprincipes met Koninkrijk-DNA. We hopen dat we over heel Antwerpen families zullen zien samenkomen die samen eten en het brood breken als één kerk.

Kies Jouw Vertaling

English

Nederlands

French – komt binnerkort!

Je verdiepen in de bijbel

Een deel van een priester zijn is dat je je bezighoudt met Gods woord, het lezen en verwerken ervan en dat je het leert te zien in licht van het hele verhaal en de locale context ervan. Voor ons helpt het Whole Story Bible reading plan daarbij. Het is een kalender-gebaseerd leesplan dat je in één jaar tijd de hele bijbel laat lezen maar daar ook bronnen en video’s bij aanreikt om je te helpen een dieper inzicht te krijgen in wat jij en vele anderen op dat moment aan het lezen zijn.

The Whole Story is a daily reading plan that is created and run by celebration church in partnership with the Bible project! It’s a dated plan that reads through the Bible chronologically in 1 year with daily prayers and bible project videos incorporated throughout. Make sure to add it to your daily routine as it’s an incredible resource for you and your family to discover the Bible in a whole new way.

Come and Join us

MON – FRI
Life Groups!
Check our life groups page for more info

FRI
The Table  – click here for more info

SAT
18:00 – CIA

 SUN
11:00am – Karel Govaertsstraat 53, Antwerpen 2100 Doors open 10:30

11:00 – 1st & 3rd Sundays – Vlasmarkt 30, 2000
Doors open 10:00

Need more information?

Don’t be shy. Let us know if you have any questions!

Stay up to date!

To know the latest information about whats happening follow us on social media! Its free and easy, also its a great way to interact with us through DM’s and tags!