Bijbel Lees Plannen

Samen de Bijbel lezen!

Hier bij Lighthouse geloven we dat een van de belangrijkste dingen die we als kerk kunnen doen, het lezen van onze bijbels is. Het lezen van de Schrift is geen legalistische eis van het geloof, maar iets wat we moeten doen omdat we van God houden en willen groeien in onze relatie met Hem. De relatie moet ons motiveren om ons met de Bijbel bezig te houden, of dat nu is door te lezen, te luisteren of te kijken.

Hieronder hebben we drie leesplannen beschikbaar die passen bij de stijl van lezen die jij hebt. Voel je vrij om mee te doen. We zijn druk bezig om ze te verfijnen en te verbeteren. Ons doel is om 3 plannen te hebben. Een zwaarder plan dat de hele bijbel in een jaar omvat. Een lichtere die het zware plan volgt, maar met minder schriftlezingen per dag. Of een driejarige versie van de hele bijbel. We hopen dat als je in de Bijbel graaft, je je geloof zult zien groeien.

VERSCHILLENDE PLANNEN

Kom en doe mee

MAN – VRIJ
Life Groups!
Kijk op onze leefgroepenpagina voor meer informatie

Vrijdag
De Tafel – klik hier voor meer info

Zat
18:00 – CIA

ZONDAG
11:00am – Karel Govaertsstraat 53, Antwerpen 2100 Deuren open 10:30.
11:00 – 1e & 3e Zondag – Vlasmarkt 30, 2000
Deuren open op 10:00

Meer informatie nodig?

Wees niet verlegen. Laat het ons weten als je vragen hebt!

Blijf op de hoogte!

Voor de laatste informatie over wat er gebeurt volg ons op social media! Het is gratis en gemakkelijk, ook is het een geweldige manier om met ons te communiceren via DM’s en tags!