Resources

Heb je het gemist? Niet erg! (Her)bekijk het hier!

Alle onze preken zijn te vinden op ons youtube kanaal, dit is de beste manier om op de hoogte te blijven van onze laatste preek in de series van onze diensten. We zouden het fantastisch vinden als je een opmerking achter laat, onze pagina deelt met een vriend, en nog belangrijker dat je je abonneert op onze pagina van Lighthouse Fellowship voor de nieuwste updates. Geniet ervan!

en hier is nog meer …

The Whole Story is een dagelijks bijbelleesplan dat ontworpen en georganiseerd wordt door Celebration Church, met The Bible Project als partner. Het is een plan waarin je chronologisch de hele bijbel doorleest in één jaar, met dagelijkse gebeden en videos van The Bible Project erbij. Geef dat zeker een plaatsje in je dagelijkse routine, want het zijn geweldige bronnen voor jou en je familie om de bijbel te ontdekken op een nieuwe manier.

The Table Gids

Ergens mee beginnen kan ongemakkelijk aanvoelen of moeilijk lijken. Daarom willen we jullie toerusten met een handleiding om je wegwijs te maken in The Table. Je wegwijs te maken in The Table. Dit is voor gezinnen, singles en meer. Het draait rond het bouwen van gezonde familieprincipes met Koninkrijk-DNA. We hopen dat we over heel Antwerpen families zullen zien samenkomen die samen eten en het brood breken als één kerk.

Kies Jouw Vertaling

English

Nederlands

French - komt binnerkort!

Een beelddrager zijn

De Tafel gaat helemaal over Gods aanwezigheid terugbrengen in onze huizen! We begrijpen dat voor sommigen het concept van een priester van je huis zijn of dit uitproberen, misschien wat vreemd voelt, of uit uw vertrouwde zone. Daarom hebben we deze pagina om u wat meer informatie te geven. Maar de beste manier om er meer over te weten te komen, is om mee te doen met iemand die het al doet!

Mentale gezondheid

School of Theology

Marriage Course

U bent van harte welkom!

MON – FRI
Life Groups! - klik hier voor meer informatie

SAT
18:00 - CIA
20:00 - Follow

 SUN
11:00am -Karel Govaertsstraat 53, Antwerpen 2100

 

Heb je meer informatie nodig?

Aarzal niet. Laat het ons weten als je vragen hebt!