Resources

 

Jou uitrusten om anderen uit te rusten.

 

Nieuwste berichten

Alle onze preken zijn te vinden op ons youtube kanaal, dit is de beste manier om op de hoogte te blijven van onze laatste preek in de series van onze diensten. We zouden het fantastisch vinden als je een opmerking achter laat, onze pagina deelt met een vriend, en nog belangrijker dat je je abonneert op onze pagina van Lighthouse Fellowship voor de nieuwste updates. Geniet ervan! Veel plezier!

Geestelijke Gezondheid

School voor Theologie

Huwelijkscursus

De Tafel Gids

Ergens mee beginnen kan ongemakkelijk aanvoelen of moeilijk lijken. Daarom willen we jullie toerusten met een handleiding om je wegwijs te maken in The Table. Je wegwijs te maken in The Table. Dit is voor gezinnen, singles en meer. Het draait rond het bouwen van gezonde familieprincipes met Koninkrijk-DNA. We hopen dat we over heel Antwerpen families zullen zien samenkomen die samen eten en het brood breken als één kerk.

Kies uw vertaling

Engels

Vlaams

Frans – Komt binnenkort!

Een Imager zijn

De Tafel gaat over het terugbrengen van de aanwezigheid van God in onze huizen! We begrijpen dat voor sommigen het concept van een priester van je huis zijn of dit uitproberen, misschien wat vreemd voelt, of uit uw vertrouwde zone. Daarom hebben we deze pagina om u wat meer informatie te geven. Maar de beste manier om er meer over te weten te komen, is om mee te doen met iemand die het al doet!

Kom en doe mee

MAN – VRIJ
Life Groups!
Kijk op onze leefgroepen pagina voor meer info

Vrijdag
De Tafel – klik hier voor meer info

Zat
18:00 – CIA

ZON
11:00am – Karel Govaertsstraat 53, Antwerpen 2100 Deuren open 10:30

11:00 – 1st & 3rd Zondagen – Vlasmarkt 30, 2000
Deuren open 10:00

Meer informatie nodig?

Wees niet verlegen. Laat het ons weten als je vragen hebt!

Blijf op de hoogte!

Voor de laatste informatie over wat er gebeurt volg ons op social media! Het is gratis en gemakkelijk, ook is het een geweldige manier om met ons te communiceren via DM’s en tags!