Churches that heal

De workshop “Churches that heal” is helaas alleen in het Engels beschikbaar. Ook alle meetings gaan door in het Engels. 

Dr. Cloud is een klinische psycholoog, een voorgangen voor voorgangers en een New York Times best-selling auteur. Van zijn 45 boeken, het bekende ‘Boundaries’ inclusief, zijn meer dan 20 miljoen kopies verkocht over de hele wereld. Doorheen zijn carrière heeft hij behandelingscentra opgestart, nieuwe modellen voor doorbraak ontworpen, geworteld in onderzoek en is hij een leidende stem in onderwerpen als mentale gezondheid op een globale schaal.

Gebaseerd op zijn materiaal bieden wij een workshop aan die praktische hulp geeft aan iedereen die worstelt met mentale gezondheid of een verlangen heeft om andere daarin te helpen.

Onze Churches that heal workshop zal je helpen om

  • het bijbelse principe van tijd, waarheid en genade te begrijpen
  • gezonde relationele connecties te maken met anderen
  • grenzen te zetten
  • pijn te verwerken
  • te groeien in mentale volwassenheid

De workshop creëert een veilige omgeving in een kleine groep (max. 10 mensen per cursus), waarin er de mogelijkheid is voor veel interactie en vrijheid om persoonlijke dingen te delen.

Veel mensen in onze kerken lijden. Gemeenschappen worstelen ten midden van de COVID-19 pandemie.

We zien een dramatische verhoging van stress-gerelateerde ziektes zoals burn-outs en depressies. Mentale ziektes zijn een epidemie die de kerk niet langer kan negeren.

Schrijf je in en ontvang genezing voor jezelf en leer om anderen rondom jou te helpen! Deze workshop is volledig gratis.