LH Kids, Jeugd & Jong Volwassene

Opbouwen van de volgende generaties

Onze Groepen

Nursery

We begrijpen dat het niet altijd eenvoudig is om met kleine kinderen naar de kerk te komen. Daarom hebben we een hoekje ontworpen, speciaal voor jullie. Een plek waar je naar hartelust pampers kunt verversen en achter een scherm in alle rust en privacy borstvoeding kunt geven.

Bubbles 0-3

Aan alle peuters: welkom in de Bubbels! Dit is een veilige, propere en uitnodigende plek voor jou om te spelen, als je tussen de 1 en 3 jaar bent. Papa of mama mag ook meekomen. Er is een scherm voorzien en boxen zodat jullie alles kunnen zien en horen wat er gebeurt op het podium. Je hoeft dus niets te missen!

Piraatjes 4-8

Arrr, welkom aan boord, Piraatjes! Kom erbij wanneer we op jacht gaan naar avontuur en schatten. Laten we samen kijken wat God voor ons in petto heeft en welke schatten hij in de grond verstopt heet zodat wij ze kunnen vinden!

Scuba Divers 8-12

Doe jullie duikpakken maar aan, Scuba Divers! God is zoals een eindeloos koraalrif waar je naar kunt blijven kijken. Kom erbij terwijl we ons klaarmaken en samen plezier maken en leren!

CIA 12-18

Dit is onze plaats voor alle tieners van 12 tot 18 jaar. Wij volgen het schoolsysteem dus het is beschikbaar voor iedereen die naar de middelbare school gaat. Wij weten dat om de stad te bereiken dat we mensen van alle leeftijden moeten bereiken, dit gaat dus ook over de jeugd! We willen een plaats creëren waar tieners plezier en vrienden kunnen maken en ze zich veilig voelen.

Dus we willen een plaats zijn waar ze leren omgaan met moeilijke vragen maar ook waar ze hun vrienden naartoe willen nemen.

We komen elke zaterdag samen van 18:00 tot 19:45 in de Lighthouse Office(Sint-Bernardsesteenweg 639, 2660 Antwerpen.). Het is volledig tweetalig ( ENG – NL ) dus taal mag geen probleem zijn.

 Contact: Ps Callum Adams (+32 483 73 93 49) of Nelle Verbruggen

Follow 18-30

Hoi jij die deze tekst leest. Ben jij ouder dan 18 en jonger dan 26? Dan is het vandaag jouw geluksdag, want dit is jouw persoonlijke uitnodiging om eens naar Follow te komen. Wij zijn een groep van pakweg 20 jongvolwassenen, met een toffe, open groepssfeer en wij houden van Jezus!

Wij komen samen op zaterdagavonden en doen spelletjesavonden, bijbelstudies, worshipavonden en nog veel meer. Als jij op zoek bent naar een hechte vriendengroep, zou dit de plaats kunnen zijn waar je dat vindt. En voel je vrij om vrienden mee te nemen!!

Toen zei Jezus tegen zijn leerlingen: “Als je bij Mij wil horen, moet je stoppen met voor jezelf te leven. Je moet het kruis opnemen  en Mij volgen.

Matteüs 16:24

 

  • Tijd en Dag: Coming 2023
  • Plaats: Sint-Bernardsesteenweg 639, 2660 Antwerpen
  • Contact: TBD

     

U bent van harte welkom!

MON – FRI
Life Groups! – klik hier voor meer informatie

SAT
18:00 – CIA
20:00 – Follow

 SUN
11:00am –Karel Govaertsstraat 53, Antwerpen 2100 Deuren open 10:30

11:00 – 1 & 3 Zondag – Vlasmarkt 30, 2000
Deuren Open 10:00

Heb je meer informatie nodig?

Aarzal niet. Laat het ons weten als je vragen hebt!

Blijf op de hoogte!

Volg ons op sociale media om op de hoogte te blijven van de laatste informatie over wat er gebeurt! Het is gratis en gemakkelijk, en het is ook een geweldige manier om met ons te communiceren via DM’s en tags!