Life Groups

Alleen is maar alleen. Kerk – dat zijn wij samen.

Life Groepen zijn interesse-gebaseerd en gaan door tijdens de week. Doel is dat we in elke groep in staat zijn een stap verder te zetten in onze reis met Christus en in de dingen die ons samen verbinden in het leven. Life Groups gaan door tijdens de herfst, lente en zomer.

Ons life group zomerseizoen zal van start gaan op 9 Mai tot 4 Juli, we kijken ernaar uit om jullie te mogen ontmoeten in een van de groepen! Als je geen deel uitmaakt van onze kerk maar dit wel zou willen kijk dan even naar ons next step programma! Dit om te begrijpen waarom we life groups organiseren.

Word zelf gastheer van een Life Group

Als je erover nadenkt om een life group te hosten stuur dan een mail naar onze life group coördinator Joseph of woon één van onze life group leader training sessies bij.

Het gastheer van een life group gaat om het dienen van anderen door hen een plaats te bieden waar ze met elkaar in contact kunnen komen. Het leiden van een groep houdt simpelweg in dat je iets kiest wat je interesseert,  hiervoor tijd en plaats vrijmaakt om elkaar  te ontmoeten en je interesse te delen.

De Gastheer’s Training is ter voorbereiding:  alle basisprincipes en aandachtspunten waar je aan dient te denken om een life group te leiden worden overlopen.  Wij geloven dat per semester mensenlevens worden veranderd door iedereen de mogelijkheid te bieden op hun eigen tempo hun eigen volgende stap te laten nemen waar de mensen ook staan in hun relatie met Jezus.

U bent van harte welkom!

MON – FRI
Life Groups! - klik hier voor meer informatie

SAT
18:00 - CIA
20:00 - Follow

 SUN
11:00am -Karel Govaertsstraat 53, Antwerpen 2100

 

Heb je meer informatie nodig?

Aarzal niet. Laat het ons weten als je vragen hebt!