We hebben 3 Life Group semesters tijdens het schooljaar, die duren tussen 6 en 10 weken.

Normaal gezien zijn er geen life groups tijdens de schoolvakanties.
Elk semester is nieuw, met verschillende hosts, nieuwe thema’s en verschillende tijdstippen. Je geeft jezelf dus elk semester opnieuw op.

De life group semesters lopen als volgt:

  • Lente semester – vanaf het einde van januari tot aan de paasvakantie.
  • Zomer semester – Begint in april/mei tot aan de zomervakantie.
  • Herfst semester – Begint in september en loopt tot begin december.

Voor de volgende semester:

Het Herfst Life Group semester gaat van start op zondag 26 September  tot 3 December. Sommige groepen zal pause voor de herfst vakantie vanaf Oktober 30 tot november 6.

Word zelf gastheer van een Life Group

Als je erover nadenkt om een life group te hosten stuur dan een mail naar onze life group coördinator Joseph of woon één van onze life group leader training sessies bij.

Het gastheer van een life group gaat om het dienen van anderen door hen een plaats te bieden waar ze met elkaar in contact kunnen komen. Het leiden van een groep houdt simpelweg in dat je iets kiest wat je interesseert,  hiervoor tijd en plaats vrijmaakt om elkaar  te ontmoeten en je interesse te delen.

De Gastheer’s Training is ter voorbereiding:  alle basisprincipes en aandachtspunten waar je aan dient te denken om een life group te leiden worden overlopen.  Wij geloven dat per semester mensenlevens worden veranderd door iedereen de mogelijkheid te bieden op hun eigen tempo hun eigen volgende stap te laten nemen waar de mensen ook staan in hun relatie met Jezus.

U bent van harte welkom!

MON – FRI
Life Groups! - klik hier voor meer informatie

SAT
18:00 - CIA
20:00 - Follow

 SUN
11:00am -Karel Govaertsstraat 53, Antwerpen 2100 Deuren open 10:30

11:00 - 1 & 3 Zondag - Vlasmarkt 30, 2000
Deuren Open 10:00

Heb je meer informatie nodig?

Aarzal niet. Laat het ons weten als je vragen hebt!

Blijf op de hoogte!

Volg ons op sociale media om op de hoogte te blijven van de laatste informatie over wat er gebeurt! Het is gratis en gemakkelijk, en het is ook een geweldige manier om met ons te communiceren via DM's en tags!