Next Steps

Stap Een

Fundamenten

Welkom bij Lighthouse! We willen je graag leren kennen en met je in contact komen. Om met onze nieuwe stappen te beginnen kun je de eerste zondag van de maand na de dienst in het theater bij een van ons team aanschuiven.

Step Twee

Samen door het leven

Echte levensverandering gebeurt binnenin de context van relaties! We hebben elkaar nodig voor steun, bemoediging en gemeenschap – we zijn simpelweg niet gemaakt om alleen te wandelen.

Introducing the importance of Life Groups and the powerful experience of The Table gives you the opportunity to find your environment for spiritual growth and welcomes you into our fellowship.

Step Drie

Functies en Gaven

Begrijp hoe je ineen zit als een persoon en ontdek jouw doel binnenin God Zijn koninkrijk!

De twee belangrijkste dagen in je leven zijn de dag dat je geboren bent en de dag dat je ondekt waroom. – Mark Twain

Step Vier

Dream Team

We zijn geroepen om een verschil te maken in de wereld! We nodigen je uit om een deel te worden van ons team en samen met ons de kerk te bouwen. Dit gebasseerd op jouw persoonlijkheid en idividuele gaven, wordt een deel van een team en wordt een deel van iets dat groter is dan jezelf. Op het einde van stap vier willen we samenzitten met jou en samen de resultaten interpreteren om jou perfecte plaats te vinden in één van onze teams!

U bent van harte welkom!

MON – FRI
Life Groups! – klik hier voor meer informatie

SAT
18:00 – CIA
20:00 – Follow

 SUN
11:00am –Karel Govaertsstraat 53, Antwerpen 2100 Deuren open 10:30

11:00 – 1 & 3 Zondag – Vlasmarkt 30, 2000
Deuren Open 10:00

Heb je meer informatie nodig?

Aarzal niet. Laat het ons weten als je vragen hebt!

Blijf op de hoogte!

Volg ons op sociale media om op de hoogte te blijven van de laatste informatie over wat er gebeurt! Het is gratis en gemakkelijk, en het is ook een geweldige manier om met ons te communiceren via DM’s en tags!